20 χρόνια μετά το Fame Story ο Γιώργος Χρήστου είναι άλλος άνθρωπος

Ο Γιώργος Χρήστου, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story 2 και εκτός από τις φωνητικές του ικανότητες είχε κάνει αίσθηση και για την εμφάνισή του καθώς είχε κάψει αρκετές καρδίες.

Σε εκείνο το fame story που βρήκε νικήτρια την Καλομοίρα ο Γιώργος Χρήστου κοσμούσε σαν αφίσα τα δωμάτια αρκετών κοριτσιών.

Πως είναι σήμερα

Σήμερα 20 χρόνια μετά μπορεί να μην ακολούθησε την πορεία των μεταγενέστερων του στο fame story Γιώργου Λιανού και Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βόλου ενώ έκανε και την δισκογραφική του προσπάθεια μέχρι και το 2015

Μπορεί στο Fame Story να μην άφησε το μουσικό του στίγμα, όμως δισκογραφικά ο Γιώργος έχει τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως το «Θα με κοιτάς στα μάτια». Ο Γιώργος Χρήστου προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία του στο τραγούδι μέχρι και το 2015 όταν και ακούσαμε το πιο πρόσφατο hit του, αλλά πλέον ασχολείται με την ενοικίαση των σπιτιών του στο παραθαλάσσιο χωριό από το οποίο και κατάγεται στον Βόλο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Cosmoradio, ο Γιώργος Χρήστου είχε μιλήσει για την καταγωγή του, μιας και πολλοί θεωρούσαν πως κατάγεται από την Πάτρα και είχε πει:

«Κατάγομαι από τον Βόλο. Αλλά έχω μεγαλώσει στην Πάτρα. Εκεί εμφανιζόμουν τους 3 πρώτους μήνες και από εκεί και μετά μπήκα στο παιχνίδι. Στην Πάτρα, αφού τελείωσα με τον στρατό πήγα στον πατέρα μου που είναι επιχειρηματίας για να ξεκινήσουμε κάτι. Και όταν του είπα τι θέλω να κάνω μου είπε αν θέλω πραγματικά να το κάνω τότε να το κάνω σοβαρά. Είχα δει το πρώτο Fame Story και μου άρεσε. Τότε είχα πει ότι αν ξαναγίνει θα δηλώσω συμμετοχή. Έστειλα ένα μήνυμα και μάλιστα το έχω ακόμη κρατημένο. Δεν θα το σβήσω ποτέ. Αλήθεια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Χρήστου επιστρέφει τακτικά στα καταλύματα που νοικιάζει στο παραθαλάσσιο χωριό του και περνάει τη θερινή σεζόν εκεί.

Τα σταθερά του post σταμάτησαν στον Αύγουστο του 2022, αλλά τα stories του είναι καθημερινά. Η αλλαγή του δεν είναι μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς πως τον 44χρονο τον γνωρίσαμε πριν 20 + χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες: