“Δεν θα απαντήσω στις γελοιότητες που γράφουν” Καταπέλτης η Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου: Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί ακόμη μία χρονιά στη Γη της ελιάς και οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως τις εξελίξεις. Η ίδια φημολογείται πως έχει κινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδάκι και ερωτάται συχνά στην κάμερα για αυτό χωρίς πλέον να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Άντζελα Γκερέκου: Δεν θα απαντήσω στις γελοιότητες

Στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την ηθοποιό και πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου. Η Άντζελα Γκερέκου που για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Η Γη της Ελιάς” απάντησε και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσει ένα παιδάκι χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Δε θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν για μένα, ότι θα υιοθετήσω παιδί. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητες αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια… Αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας αλλά σχετικά με τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites. Tα διαχειρίζομαι ψύχραιμα αυτά.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και δημιουργούν ιστορίες. Μάλλον θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Δεν πειράζει, ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή όλο αυτό» είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου: Δείτε το βίντεο που απαντά σε όλα