«Δίνω εύσημα για τον τρόπο που χειριστήκαμε τον χωρισμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη, όπου ανέφερε για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά ότι ήταν «μία ωραία εμπειρία με σασπένς και πιπεράτες καταστάσεις που θύμιζαν παλιό ελληνικό κινηματογράφο».

Όσα αποκάλυψε

Για την κόρη της Εύα και το κομμάτι της διαπαιδαγώγησης, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε: «Με έχει ρωτήσει από πού έρχονται τα παιδιά, της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Εχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης».

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη συνέχισε: «Τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με τη διαφορετικότητα και τα φύλα και ρωτάνε συχνά, λόγου χάρη, “μπορεί σε ένα κορίτσι να αρέσει ένα άλλο κορίτσι; Της λέω ότι δεν είναι παράξενο να αρέσει σε ένα αγόρι ένα άλλο αγόρι, είναι συναισθήματα, δεν καθοδηγώ το παιδί μου, το αφήνω να μου μιλήσει. Πρέπει πρώτα να ακούσω πώς βλέπει το παιδί τη διαφορετικότητα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με την Εύα και με αφορμή την Ada, την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, γιατί έζησε από κοντά τη διαδικασία της υιοθεσίας της».

Επίσης αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε πρόσφατα μέσα στο σπίτι της: «Κατάλαβα ότι διαθέτω μεγάλη υπομονή και αντοχή στην ακινησία, γιατί έπεσα κατεβαίνοντας τη σκάλα, μόνη μου στο σπίτι, ενώ έπινα ταυτόχρονα νερό! Ημουν στο σπίτι με την Εύα όταν έπεσα, εκείνη άκουσε ένα μπαμ, πανικοβλήθηκε και γυρνούσε γύρω γύρω από τον εαυτό της λέγοντας “Εύα ηρέμησε”. Ετρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, δεν μπορούσα καν να κουνηθώ».

Τι είπε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δίνω εύσημα στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε τον χωρισμό μας με τον Γιάννη σε σχέση με την κόρη μας την Εύα, με τα λάθη, τα καλά και τα κακά μας. Οταν διαφωνούμε με τον Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση. Πολλές φορές μπορεί οι απ΄έξω-φίλοι ή δικηγόροι-να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό, πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται Παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις πορευτεί και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί. Εχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι».

Αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Σουλτάτο: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Οταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και σήμερα ¨αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί”».

Και συνεχίζοντας: «Στην περίπτωσή μας πέτυχε η πρόκληση της μεικτής οικογένειας και αξίζει να το προσπαθήσεις όταν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία».

Οσο για τα μελλοντικά της σχέδια: «Είμαι σε στάδιο συζητήσεων για την τηλεόραση, ενώ μετά από εννέα χρόνια έχω συζητήσει και για θέατρο. Έκανα δοκιμαστικό για το 5Χ5 στον ΑΝΤ1, ήθελα πάρα πολύ να δω πώς είναι όλο αυτό, ένα δοκιμαστικό για κάτι άλλο εκτός μυθοπλασίας. Ηταν ενδιαφέρον και τρομακτικό το δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι, κατάλαβα ταυτόχρονα πώς είναι και το ζωντανό πρόγραμμα, αφού σου μιλούν στο αυτί από το κοντρόλ».

Δείτε το video