Έφριξε ο γιος του όταν τον βρήκε στο σπίτι τους στη Μακρυνίτσα

by Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Σε θλίψη η κοινωνία του Βόλου και συγκεκριμένα η Μακρινίτσα μετά τον θάνατο του 64χρονου εκπαιδευτικού που απαγχονίστηκε με καλώδιο.

Το χρονικό

Άμεσα στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο 64χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ο Γιός του άτυχου άνδρα, εντόπισε τον εκπαιδευτικό και τον κατέβασε αμέσως στο πάρκινγκ για να τον παραλάβει ασθενοφόρο,
καθώς πίστευε ότι ήταν ακόμα ζωντανός και μπορούσε σώσει τον πατέρα του. . Ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές, καθώς οι αγωνιώδεις φωνές του γιου του ακούστηκαν στη γειτονιά, που καλούσε σε βοήθεια.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 10:30 το βράδυ. Ο άτυχος εκπαιδευτικός Β.Κ. βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε και αφού κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής της οικογένειάς του, απαγχονίστηκε με καλώδιο στο δωμάτιό του.

Ο γιός κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και ήταν ο ίδιος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενώ περιμένοντας το ασθενοφόρο να φθάσει έκανε απέλπιδες προσπάθειες για να ανακτήσει τις αισθήσεις του πατέρα του και να τον κρατήσει στη ζωή. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ήδη. Ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο άκουσμα της δυσάρεστης αυτής είδησης η τοπική κοινωνία πάγωσε καθώς ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός τόσο ως εκπαιδευτικός, αλλά και από την ενασχόλησή του με τους αθλητικούς χώρους.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη(23/01) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας.