Η Σοφία Αλιμπέρτη ποζάρει στην “πόλη του φωτός” και όλο το Παρίσι κοιτούσε εκείνη

by Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Στην πόλη του φωτός, ταξίδεψε η Σοφία Αλιμπέρτη, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που ανέβασε δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι της στο Παρίσι, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή της.

Φορώντας μακρύ χοντρό μπουφάν, σκούφο και γάντια για να αντιμετωπίσει το κρύο που επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα, η Σοφία Αλιμπέρτη πόζαρε για τον φακό του κινητού φίλων με τους οποίους ταξίδεψε μέχρι εκεί.

Σοφία Αλιμπέρτη: Το ταξίδι στο Παρίσι

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποφάσισε τους χειμώνες πλέον να τους περνάει στην Αθήνα, κοντά στους δύο γιους της και όχι στην Πάρο όπου είχε εγκατασταθεί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Έχοντας αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στον χώρο της εστίασης την οποία και διατηρεί στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όταν τελειώνει η τουριστική σεζόν αναχωρεί για Αθήνα και εγκαθίσταται για μερικούς μήνες μέχρι να έρθει και πάλι το καλοκαίρι για να ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά.

Στο μεταξύ και εφόσον είναι ελεύθερη υποχρεώσεων, η Σοφία Αλιμπέρτη κοιτάει να περνάει τον χρόνο της εποικοδομητικά και κυρίως με κάτι που της αρέσει πάρα πολύ, τα ταξίδια. Γι’ αυτό και βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου και έδειξε να περνάει υπέροχα.

Σοφία Αλιμπέρτη: Δείτε φωτογραφίες