Κλαίνε στο GNTM για τη σωσία της Παναγιώταρου: Τα άλλαξε όλα Η πληθωρική ξανθιά που απέρριψαν λόγω κιλών

by Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

To GNTM έχει αρχίσει και γράφει τη δική του ιστορία και ο νέος κύκλος έχει ήδη νέα πρόσωπα και σκηνικά να δείξει.Παρόλα αυτά κάποιες παλιές παρουσίες έχουν μείνει ανεξίτηλες και για να είμαστε ειλικρινείς οι κριτές δε ξέρουμε αν τραβάνε τα μαλιά τους ή είναι σιγουροι με τις αποφάσεις τους

GNTM:Η πληθωρική ξανθιά που απέρριψαν λόγω κιλών

Είχε εμφανιστεί στις οντισιόν του πρώτου κύκλου του GNTM στο Star πίσω στο 2018.
Η παρουσία της είχε χωρίσει την κριτική σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: από τη μία ο Σκουλός μόνος του και από την άλλη η Καγιά, ο Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αυτή η τελευταία ήταν στο 50-50 καθώς περίμενε πως η 28χρονη Ιωάννα Μάρκου θα δεχοτάν την πρόταση της να σκεφτεί το μόντελινγκ για plus size, καθώς διαθέτει ένα πολύ πληθωρικό στήθος και καμπύλες.

Τελικά η Ιωάννα Μάρκου δεν είχε περάσει στο bootcamp του πρώτου GNTM και είχε αποχαιρετήσει νωρίς. Η παρουσία της, πάντως, δεν είχε περάσει απαρατήρητη, με τον Δημήτρη Σκουλό να επιμένει πως θα έπρεπε να την περάσουν στην επόμενη φάση και θα έκανε χαμό.

GNTM:Η πληθωρική ξανθιά και η σύγκρουση με τους κριτές

Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει ενοχλημένη με τον Μπράτη και την Ηλιάνα.


GNTM:Η πληθωρική ξανθιά 4 χρόνια μετά

4 χρόνια μετά η Ιωάννα έχει γίνει Jo και η εξωτερική της εμφάνιση φέρνει πάρα πολύ στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε βαθμό που δύσκολα ξεχωρίζεις ποια είναι ποια.

Ειδικά στην ακόλουθη φωτογραφία, η ομοιότητα της με την Παναγιώταρου είναι πιο έντονη από κάθε άλλη περίπτωση.

Η Ιωάννα Μάρκου έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Instagram, είναι επιχειρηματίας, έχοντας συνιδιοκτησία στο Divine Showroom, στο Gatzby και στο Shisha.