Νεκρή η Μυρσίνη, 37χρονη μαμά δίδυμων κοριτσιών -Ραγίζει καρδιές το «αντίο»

Η 37χρονη ήταν πολύ αγαπητή και ο κόσμος την αποχαιρετά με βαρύ πένθος για όλο το νησί και την οικογένειά της.

Θρήνος στη Μυτιλήνη

Ήταν ενεργός μέλος του Συλλόγου Ροζ Δύναμη και μέσα από τη δράση του συνέβαλε τα μέγιστα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση με στόχο την τελική νίκη κατά του καρκίνου διαβάζουμε στα nealesvou.gr

Οι φίλοι και οι γνωστοί της είναι συντετριμμένοι από την απώλεια μη μπορώντας να το συνειδητοποιήσουν και να ξεχάσουν την καθαρή ματιά και το χαμόγελό της.

Η κηδεία της είναι σήμερα στις 15:00 στον Ιερό ναό Παναγίας Χρυσομαλλούσης το τελευταίο αντίο…

Η φίλη της Ειρήνης Μακρή την αποχαιρετά

“Μοναδική μου..Σήμερα θρηνούμε τον πιο υπέροχο άνθρωπο ..Τη πιο όμορφη ,αγνή , ψυχή…

Τίποτε και κανείς δε μπόρεσε ποτε να μολύνει και να τσαλακώσει την καθαρη γεμάτη καλοσύνη ψυχή σου..
Θα είμαι ευγνώμων όσο ζω που σε γνώρισα και πορευτήκαμε κάποια χρόνια μαζί μέσα σε μια ισχυρή Φιλια που άγγιζε την οικογένεια .
Άλλωστε όπως μου έλεγες κάθε φορά σε κάθε πρόβλημα ‘Μη ξαναπείς ότι είσαι εδώ πέρα μόνη, η ζωή σου χαρισε μια μεγαλύτερη αδελφή και θα είμαι πάντα εδω’. Και θα είσαι πάντα αγγελε μου.
.Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα,καθισμένη στην έδρα σου κάνοντας αυτό που τόσο αγαπούσες να χαμογελάς και να πλημμυρίζουν αυτά τα υπέροχα ματια απο χαρά…Σε ευχαριστώ για το σύντομο μα πολύτιμο πέρασμα σου απο τη ζωή μου..

Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα το έχεις πάντα μαζί σου όπου κι αν είσαι..Η Παναγία μας να αναπαύσει τη ψυχούλα σου.. Αντίο πολυαγαπημένη μου μέχρι να ανταμώσουμε ξανά..”