«Στα 29 μου έχω ζήσει τη ζωή μιας μεγάλης γυναίκας. Υπερεκτιμημένος θεσμός ο γάμος»

Μετά την νίκη του Στάθη Σχίζα, στο Survivor, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου, είχαν μιλήσει στο OK! και αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι αποκάλυψε για ένα δεύτερο γάμο

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks, βγήκε πρόσφατα από έναν γάμο, με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ενώ ο νικητής του survivor δεν είναι μεγάλος οπαδός του γάμου.

Όπως υπογράμμισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Παίζει πολύ αυτή η ερώτηση. Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι φρέσκο, θέλουμε να το ζήσουμε λίγο ακόμα σαν ζευγαράκι. Νεανικά και πιο χαλαρά. Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος μας θέλει μαζί. Παίρνουμε πολλή αγάπη και συνέχεια, μας λένε πόσο ταιριάζουμε».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει. Είμαι 29 χρονών κι έχω ήδη έναν γάμο κι ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας. Μπορώ να πω λοιπόν, ότι ο γάμος δεν είναι στα πολύ κοντινά μου σχέδια».

Από την πλευρά του, ο Στάθης Σχίζας επεσήμανε «Νομίζω ότι είναι λίγο υπερεκτιμημένος ο γάμος. Μπορεί να είσαι με τον άνθρωπό σου ευτυχισμένος και να μην έχεις παντρευτεί ποτέ στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι παντρεμένα, αλλά όχι ευτυχισμένα».

Και καταλήγει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Εμένα με νοιάζει πρώτα να είμαστε ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι. Ένα παιδί για παράδειγμα σε δένει πιο πολύ, σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου κι είναι πραγματική ευτυχία. Στην ουσία ο γάμος είναι ένα χαρτί κι ένα πάρτι με τους συγγενείς σου».