«Τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της»: Όλοι χειροκρότησαν τον Αντώνη Ρέμο για το σχόλιο που έκανε με τον έρωτα Βανδή

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τις Μέλισσες έδωσε το «παρών» ο Αντώνης Ρέμος, οποίος απόλαυσε τους δύο καλλιτέχνες κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις δικές του εμφανίσεις.

Μάλιστα η τραγουδίστρια πλησίασε στο τραπέζι του Ρέμου και μεταξύ τους άνοιξαν μια μικρή συζήτηση.

Αντώνης Ρέμος: Ο μικρός διάλογος με την Βανδή

Αντώνης Ρέμος: «Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα ερθούνε. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;»

Δέσποινα Βανδή: «Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί».

Τότε ο Αντώνης Ρέμος μπερδεύτηκε με την Βανδή να του θυμίζει το Rising Star στο οποίο ήταν μαζί κριτές.

Δέσποινα Βανδή: «Κάτι έχω στο μυαλό μου, θα ξανακάνουμε»

Αντώνης Ρέμος: «Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου εσύ».

Η συζήτηση στη συνέχεια πήρε άλλη διάσταση με τον Αντώνη Ρέμο να λέει στην ερμηνεύτρια «Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και..». Τότε εκείνη τον διέκοψε και εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Φυσικά η Δέσποινα Βανδή έδωσε την απάντησή της στο υπονοούμενο για τον έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας.

Τότε η συζήτηση έπρεπε κάπως να τελειώσει και η Δέσποινα Βανδή είπε στον τραγουδιστή: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;».

@antonisderiz

#vandi#remos #enastron

♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz